Kropssprog

Lær at mestre det nonverbale sprog

Kendskab til kropssprog og nonverbal kommunikation kan påvirke måden du møder andre mennesker på. Kunne du tænke dig, at blive bedre til at læse andres kropssprog eller forstærke dit eget?

Nu har du muligheden med 2 kurser, som jeg udbyder. Begge kurser tager udgangspunkt i evidensbaseret videnskab og empiriske undersøgelser og metoder, og begge kurser giver deltagerne en tung teoretisk viden kombineret med stor praktisk erfaring.

Din krop kan tale – uden du åbner munden

Baseret på den amerikanske psykolog Paul Ekmans forskning i følelser, og hvordan de manifesterer sig i ansigtet, tager jeg dig med ind den nyeste forskning i hvordan man “læser” mennesker.

Du bliver trænet i at genkende “De 7 Grundfølelser” via videofilm og gruppeøvelser. Du vil lære at afkode kropssprog på de mennesker du møder, og derved sætte dig i stand til at læse deres følelsesmæssige tilstand. Og du vil lære at afsløre, hvis der ikke er sammenhæng mellem det mennesker siger med ord, og det de udtrykker med deres kropssprog.

Alt er tilrettelagt for at optimere viden og forståelse af emnet, og alle modtager værktøjer som umiddelbart vil kunne benyttes.

“Din krop kan tale – uden du åbner munden…” kan skaleres fra et kort overordnet foredrag til en heldags-workshop, hvor deltagerne kommer i dybden med både forståelse af viden og implementering.

Forstærk dit eget kropssprog

Hver gang du møder et andet menneske sætter du aftryk. Og jo mere bevidst du er om din egen adfærd, desto stærkere kan personen få opfattelsen af dig. På 4 timer vil jeg give dig en værktøjskasse af psykologiske virkemidler som kan optimere dit møde med andre mennesker.

Du vil lære hvordan du står, går, smiler, giver hånd – alt det du “bare gør” pr automatik, uden at tænke over hvilket indtryk det giver. Du vil gennem øvelser mærke i og på din egen krop hvad hvor stor forskel disse teknikker gør.

Baggrund

Jeg er uddannet i etablering og detektion af troværdighed og bedrag, samt følelsernes intelligens hos Paul Ekman International i Manchester. Jeg underviser bl.a. hos Rigspolitiet og Politiskolen, hvor nogle af landets bedste efterforskere bruger min viden i forbindelse med afhøring af kriminelle m.m. Jeg har adgang til den nyeste forskning indenfor feltet, og min viden kan blive din viden.

Gennem mit mangeårige arbejde med at afsløre folk med påståede overnaturlige evner har jeg også opnået en stor erfaring inden for ”cold reading” – en teknik, som personer med clairvoyante ”evner” bruger til at “læse” deres klienter på – bl.a. via deres kropssprog – og derved skabe deres illusion. Jeg er, som eneste dansker, blevet undervist i Applied Cold Reading i London af en af verdens førende eksperter på området, Ian Rowland, som også benyttes af FBI.

Læs mere om den ægte psykologi

Ønsker du at læse mere om den ægte psykologi bag kropssprogsaflæsning, så er du velkommen til at tjekke min hjemmeside humaninvestigator.dk.

 

“Jeg kan på ingen måde udtale mig om,
hvad Niels Krøjgaard har hjulpet med.”

Cand. Psych. Bjarke Overgaard
Rigspolitiet
Politiområdet Nationalt Efterforskningscenter (NEC)

 

 

Ja tak, send mig et uforpligtende tilbud