Publikums oplevelser

En ting er at læse, hvad jeg tilbyder dig og dine gæster. En anden er at høre reaktionerne fra de mennesker, som rent faktisk har oplevet mig live. Lad dig inspirere af det, som mit publikum har fået ud af at deltage i mit show eller høre et af mine foredrag.

 

Det er en stærk oplevelse at deltage i et show, som bygger på psykologi og menneskelig interaktion. Et show af den type kræver meget af publikums opmærksomhed og aktive deltagelse – f.eks. når jeg inviterer folk fra publikum op på scenen.

For at sikre, at alle får en positiv og uforglemmelig oplevelse, og at både deltagere og publikum føler sig godt tilpas under og efter showet, gør jeg et stort nummer ud af at behandle alle med ydmyghed og respekt. Intet er overladt til tilfældighederne.

 

Se filmen om, hvad andre har fået ud af mit show:

 

”Mere end 300 personer oplevede Niels Krøjgaards show med psykologiske eksperimenter i forbindelse med Spildevandsteknisk Forenings Døgnkursus, og vi fik endog meget begejstrede tilbagemeldinger på hans optræden.

Niels scorede tæt på topkarakter i evalueringen. På vores skala fra 1 til 5 gav deltagerne i gennemsnit karakteren 4,8. Det er den højeste karakter i mange år til et såkaldt aftenindlæg, og en tangering af vores hidtil højeste karakter.

Så vi er meget tilfredse med hans optræden, og jeg er sikker på, at mange fortsat grubler over, hvordan han bærer sig ad”.

Susanne Brandt, sekretariatsleder
Spildevandsteknisk Forening

 

foto_urigeller

”Niels Krøjgaards talents and skills are quite amazing. He uses his charisma and powerful personality to such an extent, that I consider him a great mentalist”.

Uri Geller
International magician

 

”Godt man ikke bor sammen med ham…”

Jeanette Stengaard Jepsen
Executive Secretary, DONG Energy

 

”Fantastisk tankevækkende og inspirerende”.

Anne-Kathrine Jensen
VP Assistant, Novo Nordisk A/S

 

foto_magicsquare

 

”Vi havde en helt fantastisk dag, som til fulde levede op til forventningerne. Deltagerne var meget imponeret over Niels Krøjgaards psykologiske manipulationsshow. Jeg havde selv set Niels optræde én gang før, men var lige fascineret og synes stadig, at det er meget tankevækkende, hvad han kan gennemskue om mennesker.

Ud over showet styrede Niels dagen på eminent vis. Der var styr på dagens program ned til mindste detalje – intet var overladt til tilfældighederne. Den del var han altså mindst lige så god til som hans psykologiske manipulationsshow.

Flere deltagere har efterfølgende, uopfordret, givet udtryk for, at det var en af de bedste dage, vi har haft indtil videre – vi startede med vores årlige medarbejderdag for 8-9 år siden. Enkelte har også, med et glimt i øjet, spurgt om Niels mon udbyder kurser, for så var de da interesseret.

At dagen gik så godt skyldes i høj grad Niels’ indsats både på dagen og det samarbejde, vi havde i planlægningsfasen”.

Gitte Lykke Hansen
HR-Konsulent, Vandcenter Syd

 

”Niels Krøjgaard er den vildeste oplevelse… Jeg græd af grin da han læste mine tanker…
Dem allesammen!”

Pernille Grøndahl Hoppe
Homefree Film

 

”Fyns politiforening afholdt fyraftensmøde, og 60 interesserede medarbejdere mødte op og blev fastholdt i et medrivende og yderst relevant show om psykologisk manipulation. Showet var involverende og gav meget stof til eftertanke blandt medhørende.

Efterfølgende var der flere som sagde, at Niels Krøjgaard godt kunne springe politiets grundskole over og gå direkte ind i forhørslokalet. Med de evner vil ingen forbryder kunne skjule sig bag en løgn”.

Steffen Daugaard
Formand, Fyns politiforening

 

Ja tak, send mig et uforpligtende tilbud